For en gangs skyld: Eksperter opfordrer folk til at tænke selv

For tiden florerer der, ifølge ErhvervsBladet.dk, en spamsms med en advarsel om at et opkald til et nr. med forvalg 25 vil koste 160 kr. i min. og sms’en opfordrer herefter brugeren til at sende sms’en videre.

Ifølge IT-Sikkerhedsfirmaet CSIS er der tale om en hoax.

CSIS siger endvidere: “Mobil brugere skal vænne sig til mere kritisk at forholde sig til hoax via SMS, da CSIS anslår at SMS hoax og SMS spam vil stige markant i omfang over de kommende år.

Endelig – jeg troede artiklen ville slutte med at en politiker ville stille spørgsmål til videnskabsminister(!) Helge Sander eller EU-kommisionen skulle udarbejde fælles retningslinier for alle telebrugere i EU.

Hvor får man så sådan nogle parnoide ideer fra?

To tilfældigt udvalgte artikler fra dagens Tante:

MP3 Giver høreskader:”EU’s eksperter er nået frem til, at man kan miste hørelsen, hvis man lytter til for høj musik på MP3-afspillere eller mobiltelefoner. Indgreb overvejes.”

Politikere vil have bandepoliti: “Et bredt politisk flertal støtter et forslag om særlige politienheder mod bandekriminalitet. I politiet er meningerne delte.” Bemærk: ideen om et bandepoliti er en reaktion på den seneste tids mediefokus på bandemiljøet. Der er allerede særlige enheder der beskæftiger sig med bandekriminalitet – heraf politiets skepsis.

Politikere gør mig virkelig deprimeret…

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password