Join the Conversation

6 Comments

 1. Hvorherre Bevars!
  Info havde godt nok advaret, men jeg fik sgu kaffen helt galt i halsen.
  Hvad bliver det næste – at de finder ud af, at hvide mennesker ikke altid deler samme holdning?
  Min onkel sagde til en familie fest den anden dag, “Jeg mener at USA ville have godt af en sort præsident”. Jeg ved ikke hvorfor folk tænker sådan, i stedet for at tænke på at få den bedst egnede og kvalificerede præsident. DEt skyldes nok hele ligestillingsdebaten herhjemme.

 2. Hvorherre Bevars!
  Info havde godt nok advaret, men jeg fik sgu kaffen helt galt i halsen.
  Hvad bliver det næste – at de finder ud af, at hvide mennesker ikke altid deler samme holdning?
  Min onkel sagde til en familie fest den anden dag, “Jeg mener at USA ville have godt af en sort præsident”. Jeg ved ikke hvorfor folk tænker sådan, i stedet for at tænke på at få den bedst egnede og kvalificerede præsident. DEt skyldes nok hele ligestillingsdebaten herhjemme.

 3. Hvorherre Bevars!
  Info havde godt nok advaret, men jeg fik sgu kaffen helt galt i halsen.
  Hvad bliver det næste – at de finder ud af, at hvide mennesker ikke altid deler samme holdning?
  Min onkel sagde til en familie fest den anden dag, “Jeg mener at USA ville have godt af en sort præsident”. Jeg ved ikke hvorfor folk tænker sådan, i stedet for at tænke på at få den bedst egnede og kvalificerede præsident. DEt skyldes nok hele ligestillingsdebaten herhjemme.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.