Hayek, Mises, Rothbard m.fl. Mises Institute har samlet en lang række artikler og bøger, alt sammen gratis online*, til den, der vil have svar på specifikke spørgsmål om finanskrisen og “redningsplanen” (der heldigvis er strandet). Tjek den emneinddelte liste her:
http://mises.org/story/3128
*(EDIT: Linkene til bøger på siden går til betalingsudgaver i papirformat. Det opdagede jeg ikke lige i første omgang, men som kompensation er her linket til Mises.org’s arkiv af gratis online bøger. Og fra listen kan jeg finde i hvert fald finde de to første. Led selv efter resten.
1) The Theory of Money and Credit af Ludwig von Mises
2) America’s Great Depression, by Murray Rothbard  )

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.