Jeg er sikker på de fleste heromkring følger med på 180grader.dk så vi ikke behøver at fremhæve deres artikler, men et citat fra en artikel idag fik mig til at tænke på; Hvis jeg skulle være sammen med en prostitueret skulle hun helt sikker være ligesom Michael Aastrup Jensen fra Venstre – han er da villig til at sige hvad som helst for at tilfredsstille sine kunder – undskyld jeg mente selvfølgelig at tale sine vælgeres sag.

180grader.dk vejrer Lene Espersen morgenluft og vil nu til at være lidt mere EU skeptisk – konkret med kritik af EF domstolen der har sat en pind i hjulet for den restriktive danske udlændingepolitik.

Til det svarer Michael Aastrup Jensen:

“Jeg synes så absolut, at vi har sat rigelig med fokus på de negative ting, som der bør laves om i EU – ikke mindst siden Metock-dommen. Derfor burde vi hellere tale om alle de mange positive ting EU gør dagligt og så sandelig også storpolitisk. Vi glemmer jo for eksempel alt for hurtigt, at EU har førertrøjen på i kampen mod klimaforandringer.”

Ja for pokker – det er da borgerlig/liberal politik der vil noget. Argumentet over alle argumenter – så kan alle forstå det.

Hvis ikke Aastrup havde smidt klimakortet på bordet (alle borgerlige/liberale argumenters moder) ville jeg have troet Astrups forsvar for EU handlede om chefens muligheder for at blive EU præsident eller tilsvarende og Aastrups personlige ambitioner i Venstres folketingsgruppe efterhånden som Venstres spidser skal på elefantkirkegården i Bryssel og nye folk skal frem i partiet.

Næ, Aastrup repræsenterer Randerskredsens liberale og borgerlige vælgere med de synspunkter – det er jeg ganske vis på.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.