"… yearning to breathe free"

En amerikansk politibetjent, Bill Cosby, er blevet kendt skyldig i overfald, efter at han kvalte en anholdt i håndjern, til den anholdte besvimede. Cosby hævder, at han blot forhindrede manden i at sluge noget marijuana, som den anholdte havde i munden. Men manden havde ikke noget marjuana, hverken i sin mund eller i sit blod. […]

En amerikansk politibetjent, Bill Cosby, er blevet kendt skyldig i overfald, efter at han kvalte en anholdt i håndjern, til den anholdte besvimede. Cosby hævder, at han blot forhindrede manden i at sluge noget marijuana, som den anholdte havde i munden. Men manden havde ikke noget marjuana, hverken i sin mund eller i sit blod. Cosby har stadig sit job som politibetjent, sit skilt og sin pistol.

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password