Join the Conversation

12 Comments

 1. Jeg ved godt det næsten er en gentagelse, men jeg synes faktisk denne nyhed var vigtig da jeg så den – den var også først oppe på 180grader.dk 10 minutter efter jeg havde fundet den 🙂
  Men, jeg har sandt at sige aldrig brudt mig om politiet – jeg har aldrig oplevet, eller hørt fra venner og bekendte, at politiet rent faktisk har hjulpet folk der havde brug for dem.
  De senere år må jeg i det hele taget indrømme at selvom jeg ikke ved om jeg er anarkist, så er jeg ved at være løbet helt tør for gode argumenter for staten.

 2. Jeg ved godt det næsten er en gentagelse, men jeg synes faktisk denne nyhed var vigtig da jeg så den – den var også først oppe på 180grader.dk 10 minutter efter jeg havde fundet den 🙂
  Men, jeg har sandt at sige aldrig brudt mig om politiet – jeg har aldrig oplevet, eller hørt fra venner og bekendte, at politiet rent faktisk har hjulpet folk der havde brug for dem.
  De senere år må jeg i det hele taget indrømme at selvom jeg ikke ved om jeg er anarkist, så er jeg ved at være løbet helt tør for gode argumenter for staten.

 3. Kasper, der er intet at sige til, at vi alle har vores modstand imod statens håndlangere.
  Jeg kan huske at du, til et VU arrangement (uha, det var dengang, hehe) fortalte, hvordan du var blevet overfaldet (eller noget i den dur) og da du ringede til politiet, gjorde de ikke andet, end at spørge dig i telefonen, om du ikke selv havde været ude om det.
  Jeg har selv haft lign. bøvl med politiet.

 4. Kasper, der er intet at sige til, at vi alle har vores modstand imod statens håndlangere.
  Jeg kan huske at du, til et VU arrangement (uha, det var dengang, hehe) fortalte, hvordan du var blevet overfaldet (eller noget i den dur) og da du ringede til politiet, gjorde de ikke andet, end at spørge dig i telefonen, om du ikke selv havde været ude om det.
  Jeg har selv haft lign. bøvl med politiet.

 5. Hej Jesper
  Det passer meget godt. De fleste af mine venner deler jo vores oplevelser. Det bunder jo formegentlig i politiet ikke gider skrive rapport.
  Men det er jo desværre bare vores oplevelser. Jeg har endnu ikke set nogle undersøgelser der som sådan kan dokumentere at politiet agerer sådan. Men, hvordan skulle sådan nogle også blive lavet? Politiet registrerer jo ikke hvor mange mennesker de taler fra at anmelde et overfald.

 6. Hej Jesper
  Det passer meget godt. De fleste af mine venner deler jo vores oplevelser. Det bunder jo formegentlig i politiet ikke gider skrive rapport.
  Men det er jo desværre bare vores oplevelser. Jeg har endnu ikke set nogle undersøgelser der som sådan kan dokumentere at politiet agerer sådan. Men, hvordan skulle sådan nogle også blive lavet? Politiet registrerer jo ikke hvor mange mennesker de taler fra at anmelde et overfald.

 7. Det passer altså ikke at politiet aldrig kommer. Jeg kender fx en mand der byggede et hus med hjælp fra polske håndværkere, og hver gang naboerne ringede og klagede over at polakkerne ikke havde sat stigen ordentlig op ad muren, kom politiet i løbet af 10 minutter. I alt kom de 15 gange. Min bekendte endte med at have den meste lovlige byggeplads han nogensinde havde set eller hørt om, og det kunne han da kun være glad for.
  Han havde også en butik hvor der ind imellem var indbrud. Der kom politiet ikke når alarmen ringede, men først efter nogle timer når al fare var drevet over. Men det ville jo alligevel ikke gøre nogen forskel, for forsikringen betalte jo alligevel, og røvere er jo farlige…

 8. Det passer altså ikke at politiet aldrig kommer. Jeg kender fx en mand der byggede et hus med hjælp fra polske håndværkere, og hver gang naboerne ringede og klagede over at polakkerne ikke havde sat stigen ordentlig op ad muren, kom politiet i løbet af 10 minutter. I alt kom de 15 gange. Min bekendte endte med at have den meste lovlige byggeplads han nogensinde havde set eller hørt om, og det kunne han da kun være glad for.
  Han havde også en butik hvor der ind imellem var indbrud. Der kom politiet ikke når alarmen ringede, men først efter nogle timer når al fare var drevet over. Men det ville jo alligevel ikke gøre nogen forskel, for forsikringen betalte jo alligevel, og røvere er jo farlige…

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.