Kontrolpsykopater truer næringsdrivende!
Igen og igen ser man, at statsansatte, afstumpede eunukker, der aldrig fik lært almindelig kultur, høflighed eller omtanke, sendes ud i private erhvervsvirksomheder, hvor de fører sig frem som adelens ridefogeder gjorde for 100 år siden. Om det er idioter fra Papirvarestyrelsen, fra Skodtilsynet, Miljøkontrollen, P-vagter, togkontrollører eller SKAT gør ingen forskel. De kaster sig truende og bødeudstikkende over enhver komplet ubetydelig detalje, som ingen betydning har for hverken fødevaresikkerhed, arbejdsmiljø, naturen, tomme parkeringspladser, det uduelige DSBs økonomi eller for verdens i forvejen mest ekstreme og brutale skatteopkrævning.
For kort tid siden blev der fortalt om Fødevarestyrelsens forfølgelse af en bager i Vestjylland, der fik en bøde på 5.000 kr, fordi det var solskin, så kontrolsvinet ikke mente at kunne se sin egen rapport, hvis placering den samme halvhjerne havde godkendt et par måneder før, da det var gråvejr! 
www.dr.dk/Regioner/Esbjerg/Nyheder/Esbjerg/2008/09/10/060906.htm

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.