Er der overhovedet nogen, der har brug for Politiet?

Er der overhovedet nogen, der har brug for Politiet? Hvem skulle det dog være? Her: http://jp.dk/indland/krimi/article1432224.ece kan vi læse, at der er 7 personer, der i nat har skudt mod andre personer på en gade i København. Vi kan også se på TV2, at de blev anholdt, og at de allerede er løsladt igen. Sådan gik […]

Er der overhovedet nogen, der har brug for Politiet?

Hvem skulle det dog være?

Her:

http://jp.dk/indland/krimi/article1432224.ece

kan vi læse, at der er 7 personer, der i nat har skudt mod andre personer på en gade i København. Vi kan også se på TV2, at de blev anholdt, og at de allerede er løsladt igen.

Sådan gik det jo ikke med urmageren, der efter 6 væbnede røverier i hans urbutik, hvor hans niece og flere ansatte og kunder var i livsfare, bevæbnede sig og skød efter de sidste røvere inde i hans butik.

Blev han så løsladt efter afhøring?

Nej, da, dels blev han varetægtsfængslet i 51 dage, 50 dage mere end det tog at opklare sagen. Dels blev han idømt ½ års fængsel for ulovlig (men åbenbart nødvendig) våbenbesiddelse. Sådan en, han er farlig.

Nu var han jo så også noget så kriminelt som selvstændigt erhvervsdrivende, noget SKAT ligesom Politiet ser på med strenge øjne.

Politiet har så et helt andet og langt mildere syn på skydende narkohandlere, menneskehandlere, voldspsykopater, rockere, islamistiske terrorbander osv. De er åbenbart slet ikke farlige.

0 comments

Sign In

Reset Your Password