Kontormand amok!

Kontormand amok! Det er Nicolas Stern, økonom og fjolset bag Stern-rapporten, en forvrøvlet overdrevet skræmmekampagne, så fuld af løgn, uvederhæftighed og skrækscenarier, at ingen andre end småtbegavede politikere som Connie Hedegård og Martin Lidegård har kunnet bruge den til nogetsomhelst. Stern påstår, at de forventede 2 mm årlige vandstigninger i havene, 20 cm på 100 år, skulle kunne […]

Kontormand amok!

Det er Nicolas Stern, økonom og fjolset bag Stern-rapporten, en forvrøvlet overdrevet skræmmekampagne, så fuld af løgn, uvederhæftighed og skrækscenarier, at ingen andre end småtbegavede politikere som Connie Hedegård og Martin Lidegård har kunnet bruge den til nogetsomhelst.

Stern påstår, at de forventede 2 mm årlige vandstigninger i havene, 20 cm på 100 år, skulle kunne påføre menneskeheden større plager i de næste 100 år, end vore politikere, assisteret og vildledt af idioter, bureaukrater, økonomer og magtsyge kynikere som Stern, med fuldt overlæg vil påføre verdens befolkninger i samme periode.

At manden ikke aner, hvad han skriver om, fremgår klart af hans udsagn:

Klimakonferencen i København i december 2009 bliver det vigtigste internationale møde siden den Anden Verdenskrig.

Nej. Stern lyver igen.

Det vigtigste internationale møde siden 1945 fandt sted om aftenen den 9. november 1989 midt i Berlin, da østtyskerne mødte vesttyskerne hen over Berlinmurens brokker.

http://jp.dk/indland/trafik/klima/article1427888.ece

0 comments

Sign In

Reset Your Password