"Elevdemokrati" på Københavns Universitet

Når man til studentervalget på Københavns Universitet stemmer på sin kammerat fra en af de mange små valglister, går ens stemme i virkeligheden til det kraftigt venstreorienterede Studenterråds spidskandidat. Læs artiklen i Information, “Studentervalg er afgjort på forhånd”, der også beskriver, hvorledes Studenterrådet i bedste zimbabweanske tradition “vejleder” de studerende i, hvordan de skal stemme.

Når man til studentervalget på Københavns Universitet stemmer på sin kammerat fra en af de mange små valglister, går ens stemme i virkeligheden til det kraftigt venstreorienterede Studenterråds spidskandidat. Læs artiklen i Information, “Studentervalg er afgjort på forhånd”, der også beskriver, hvorledes Studenterrådet i bedste zimbabweanske tradition “vejleder” de studerende i, hvordan de skal stemme.

0 comments

Sign In

Reset Your Password