Skadelig regulering kræver endnu mere skadelig regulering!
Politikerne lærer det aldrig, især elsker Socialdemokraterne regler, topstyring, kontrol, politi, bøder, straf, fjernelse af leveveje osv. Nu er det aldrig gået op for danske politikere, at 2. Verdenskrig er slut. Der er ikke  behov for statsstøtte til boligbyggeri, og der er ikke brug for, at politikerne bestemmer, hvor folk må bo. 
Politikerne har heller aldrig opdaget, at siden de aldrig er en del af løsningen, er det dem, der er problemet.
http://www.sj-nyheder.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080902/RZI/5807
Tænk, hvis der en dag blev opdaget en socialdemokrat med så megen hjerne, at han kunne se, at folk er langt bedre til selv at løse deres evt. problemer i frihed helt uden indblanding. Tænk, hvis han indså, at uden politikere ville der ikke være problemer. Tænk, hvis de investorer, der ville bygge udlejningslejligheder, fik lov til det.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.