Så hur-da-helt-ra for velfærdsstaten, den er bare det bedste!
Hurra for velfærdsstaten, den er bare SÅ god til det der med mennesker, især de svage mennesker. Socialborgmesteren beskytter de evnesvage, når nu de de store, stærke plejere på bostederne vanrøgter dem, banker dem, forhindrer dem i at komme på toilettet og giver dem for meget medicin, så de dør af det.
Allerede bare 9 korte, små måneder efter at de KZ-lignende forhold blev afsløret, har gammelkommunisten Mikkel Warming fået en rapport, der, når man nærlæser den på den rigtige måde, viser, at det naturligvis er de åndssvage selv, der er skyld i problemet. De forstyrrer jo personalet midt i deres 7-timers kaffepauser, og den slags kan da få enhver til at banke de nærmeststående, klart nok. Hvis disse kommunalarbejdere ikke får en masse penge, begynder de at banke løs på de evnesvage. »Det er helt afgørende, at vi får flere penge til de daglige opgaver og ikke kun enkeltprojekter,« siger han.
Vi bor i en velfærdsstat, og det var Socialdemokraterne, der byggede den, derfor er Danmark bare verdens bedste velfærdsstat, husk det nu.
http://www.berlingske.dk/article/20080902/danmark/709020021/

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.