Syg – sygere – DF

Syg – sygere – DF!

Nu vil DF tvinge mad i muslimske børn under fasten!

http://netavisen.newspaq.dk:80/indland/?aid=243818

Der er vist ingen, der har hørt om, at børn skulle blive skadet af at spise om natten i stedet for om dagen. Men hvad med, om DF tvang Jehovas Vidner til at lade deres medlemmer overleve en hospitalsoperation. Som det er nu, har Jehovas Vidner sit eget blodpoliti inde på danske hospitalers operationsstuerne under alvorlige operationer på medlemmerne for at forhindre lægerne i at gøre det bedste for patienterne, så medlemmerne dør i stedet for at overleve ved at få en blodtransfusion.

Nå, nej, Jehovas Vidner er jo rigtig, rigtig gode kristne, så ikke noget dér, vel?

Husk nu, det er åbenbart altid muslimerne, der tildeles rollen som “De Slemme”!

0 comments

Sign In

Reset Your Password