Egentlig et nogenlunde interview set fra Samuelsens side med undtagelse af følgende:
Tåbelig journalist: “Det minder meget om, jeg ved ikke om du kender den russisk-amerikanske forfatter Æiihn-ain Rand?” Samuelsen: “Jo, ham har jeg jo ikke kunne undgå at høre om den seneste tid.”

Join the Conversation

16 Comments

 1. Clueless-faktoren er høj inde på Politiken. Først hævder intervieweren, at der nærmest ikke er nogen forskel på det gamle partiprogram og det nye. Og dernæst bruger han citatet fra “Æiihn-ain Rand” til at påstå, at Liberal Alliance er en gang ultraliberalister.
  Så da alle medier, inklusiv Politiken, i sin tid hyldede partiet og dets daværende partiprogram, var det fordi det var… ultraliberalistisk?

 2. Clueless-faktoren er høj inde på Politiken. Først hævder intervieweren, at der nærmest ikke er nogen forskel på det gamle partiprogram og det nye. Og dernæst bruger han citatet fra “Æiihn-ain Rand” til at påstå, at Liberal Alliance er en gang ultraliberalister.
  Så da alle medier, inklusiv Politiken, i sin tid hyldede partiet og dets daværende partiprogram, var det fordi det var… ultraliberalistisk?

 3. Ja ham intervieweren er tydeligvis på akord og gider ikke rigtig høre svarene.
  Hold kæft en idiot!!!!

 4. Ja ham intervieweren er tydeligvis på akord og gider ikke rigtig høre svarene.
  Hold kæft en idiot!!!!

 5. Ham intervieweren er jo helt ude og skide… Godt nok er LA blevet liberalt, men at sammenligne med Ayn (ææhiiyn) Rands Objektivisme er måske at drage den lidt for lang ud!
  Hatten (sombreroen) af for Anders Samuelsen, han gør det da helt fantastisk, og er troværdig og oprigtig at høre på… At han ikke kender Ayn Rands køn kan jeg tilgive ham… 40% skat er dog ALT for højt!

 6. Ham intervieweren er jo helt ude og skide… Godt nok er LA blevet liberalt, men at sammenligne med Ayn (ææhiiyn) Rands Objektivisme er måske at drage den lidt for lang ud!
  Hatten (sombreroen) af for Anders Samuelsen, han gør det da helt fantastisk, og er troværdig og oprigtig at høre på… At han ikke kender Ayn Rands køn kan jeg tilgive ham… 40% skat er dog ALT for højt!

 7. Beklager kønsfejlen med Ayn Rand 🙂 Jeg erkender blankt, at jeg ikke har læst HENDES bog. Men har hørt rigtig, meget om bogen. Så nu har jeg lovet mig selv – om ikke andre – at jeg nok skal få ædt den 😉 Så vidt jeg har forstået er budskabet en del lig med budskabet i “Jonathan Livingstone Havmåge” – den er blot 1100 sider kortere. Lige noget for en politiker – vi kan som bekendt godt læse, men vi er bare ikke ret gode til at bladre.
  Anders

 8. Beklager kønsfejlen med Ayn Rand 🙂 Jeg erkender blankt, at jeg ikke har læst HENDES bog. Men har hørt rigtig, meget om bogen. Så nu har jeg lovet mig selv – om ikke andre – at jeg nok skal få ædt den 😉 Så vidt jeg har forstået er budskabet en del lig med budskabet i “Jonathan Livingstone Havmåge” – den er blot 1100 sider kortere. Lige noget for en politiker – vi kan som bekendt godt læse, men vi er bare ikke ret gode til at bladre.
  Anders

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.