Wiseled ny innovativ dansk lommelygte producent.

Der er en ny spiller på markedet mht. taktiske lygter Wiseled, deres lygter er helt fantastiske, genopladelige og med regulerbar styrke på, hold nu fast 1500 lumen!!! 1500 lumen svarer til 1500 stearinlys, jeg får ondt i øjet af min Surefire på 65 lumen og har en plet for øjnene i 20 minutter ved et klik på et 1/2 sekund. Wiseled må helt klart være det førende produkt på markedet, aldrig har man lavet et så lys stærk lygte før. Med strob funktion og max output kan man blænde en hel horde af hooligans på en gang og gå sin vej mens de løber skrigende rundt ind i hinanden i blinde. Køb den inden en klaphat i folketinget opdager at man kan bruge den til selvforsvar og forbyder den, det går jo ikke at borgerne kan beskytte sig selv mod voldelige overfald og indbrudstyve. IMO det bedste non-lethal våben på markedet nogensinde.

The worlds best flashlights

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password