Der er en ny spiller på markedet mht. taktiske lygter Wiseled, deres lygter er helt fantastiske, genopladelige og med regulerbar styrke på, hold nu fast 1500 lumen!!! 1500 lumen svarer til 1500 stearinlys, jeg får ondt i øjet af min Surefire på 65 lumen og har en plet for øjnene i 20 minutter ved et klik på et 1/2 sekund. Wiseled må helt klart være det førende produkt på markedet, aldrig har man lavet et så lys stærk lygte før. Med strob funktion og max output kan man blænde en hel horde af hooligans på en gang og gå sin vej mens de løber skrigende rundt ind i hinanden i blinde. Køb den inden en klaphat i folketinget opdager at man kan bruge den til selvforsvar og forbyder den, det går jo ikke at borgerne kan beskytte sig selv mod voldelige overfald og indbrudstyve. IMO det bedste non-lethal våben på markedet nogensinde.
The worlds best flashlights

Join the Conversation

24 Comments

 1. Mikkel -> Jeg bad Kim lave et indlæg om lommelygten. Når staten gør det besværligt at forsvare sig med skydevåben, så vil Liberator gerne informere om alternativerne.

 2. Mikkel -> Jeg bad Kim lave et indlæg om lommelygten. Når staten gør det besværligt at forsvare sig med skydevåben, så vil Liberator gerne informere om alternativerne.

 3. Det er nok bare mig, der syntes, at der er godt med ros til de helt fantastiske, genopladelige lygter fra Wiseled, der med regulerbar styrke helt klart må være det førende produkt på markedet.

 4. Det er nok bare mig, der syntes, at der er godt med ros til de helt fantastiske, genopladelige lygter fra Wiseled, der med regulerbar styrke helt klart må være det førende produkt på markedet.

 5. Hvordan gør stroboskop-funktionen den bedre til selvforsvar? Reagerer pupillerne anderledes på strob?
  Gad vide hvor kraftig TigerLight er, til sammenligning, i praksis? Series 2 er dog indtil videre “kun” med et output på 375 lumen. Dog kommer snart en forsats som giver 600 lumen. Tigerlight har indbygget peberspray i god kvalitet. Jeg ved dog ikke helt hvad jeg synes om at rende rundt med peberspray…
  http://www.tigerlight.net/Home_Page.html
  Meget interessant med disse lygter. Jeg render altid rundt med en lille maglite, da den er en eminent palmstick.
  PS: Mikkel, slap dog af.

 6. Hvordan gør stroboskop-funktionen den bedre til selvforsvar? Reagerer pupillerne anderledes på strob?
  Gad vide hvor kraftig TigerLight er, til sammenligning, i praksis? Series 2 er dog indtil videre “kun” med et output på 375 lumen. Dog kommer snart en forsats som giver 600 lumen. Tigerlight har indbygget peberspray i god kvalitet. Jeg ved dog ikke helt hvad jeg synes om at rende rundt med peberspray…
  http://www.tigerlight.net/Home_Page.html
  Meget interessant med disse lygter. Jeg render altid rundt med en lille maglite, da den er en eminent palmstick.
  PS: Mikkel, slap dog af.

 7. Oliver, strobefunktionen må være at sammenligne med den, man kan opleve på diskoteker, når blitzen blinker meget hurtigt, og alt synes at foregå i hak. Hvis man kan give overfaldsmanden det samme handicap må det være ret godt. Men bare at kunne blænde med 4.100 lumen må også virke.

 8. Oliver, strobefunktionen må være at sammenligne med den, man kan opleve på diskoteker, når blitzen blinker meget hurtigt, og alt synes at foregå i hak. Hvis man kan give overfaldsmanden det samme handicap må det være ret godt. Men bare at kunne blænde med 4.100 lumen må også virke.

 9. Hej… jeg har en helt ny Wiseled Street til salg hvis der er nogen der er interesset i den… så giv evt. bud ??
  mvh
  Max

 10. Hej… jeg har en helt ny Wiseled Street til salg hvis der er nogen der er interesset i den… så giv evt. bud ??
  mvh
  Max

 11. Hej Max P
  har du stadig din lygte til salg,
  i så falg vil jeg gerne høre lidt mere om den.
  mvh kim

 12. Hej Max P
  har du stadig din lygte til salg,
  i så falg vil jeg gerne høre lidt mere om den.
  mvh kim

 13. Hvis du lyser i øjenene med 1500 Lumens, så kan du ikke se klart i et par minutter – så lang tid nok til, at afværge et angreb. Men nu vi snakker om Lumens – så kan i se en LED lommelygte med 4000 lumens på youtube – bare søg på kraftig lommelygte. Den er til salg her: http://netsalg.biz/Ultrafire-4000-Lumens
  vh
  Carsten

 14. Hvis du lyser i øjenene med 1500 Lumens, så kan du ikke se klart i et par minutter – så lang tid nok til, at afværge et angreb. Men nu vi snakker om Lumens – så kan i se en LED lommelygte med 4000 lumens på youtube – bare søg på kraftig lommelygte. Den er til salg her: http://netsalg.biz/Ultrafire-4000-Lumens
  vh
  Carsten

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.