Nye miljøforbrydelser opfindes, mens du venter! Her Gore det nemlig godt!
Du er en vand-tyv, du ved det bare ikke!
Yep!
De skatteyderfinansierede propagandaorganisationer har gang i noget, vi ikke før har hørt. Mine damer og herrer: Vi grimme, slemme, demokratiske, slidsomme, rige, griske vesterlændinge stjæler vandet fra de sultne afrikanere ude i deres knastørre ørkener.
Ja-ja, stjæler vand og stjæler vand.
Det er Prins Henriks panda-nuttebamseorganisation, WWF, der prøver på at bilde folk ind, at vi slemmerikker hugger afrikanernes vand.
De har tænkt, så det bragede og knagede, men her kommer den:
Hvis jeg køber et par sko, ikke? De er nok lavet af afrikansk bøffelskind, ikke? Og hvad fik bøflen nu lige at drikke?
Rigtigt! V-A-N-D!
Og da jeg købte skoene, snuppede jeg jo lige de 10.000 liter vand med til Danmark, som bøflen har drukket, og det endnu større kvantum, der faldt som regn på de græsmarker, hvor bøflen voksede op.
WWF siger, jeg er en vand-tyv!
At nu vandet faktisk blev i Afrika, hvorfra det kan fordampe og falde som regn igen i morgen, det skal vi ikke snakke om. Så er WWF desværre nødt til at kalde vandet for “Virtual Water”, for ellers er jeg jo ikke en tyv. Jeg har altså stjålet noget, der ikke eksisterer, men i miljøets hellge navn kan jeg godt blive dømt og fordømt. Disse PC-folk har lanceret endnu en ny trylle-glose, der skal få dig til at føle dig så skyldig, at du strax hæver hele din dybt kriminelle friværdi og al din forbryderiske opsparing og giver det hele til denne verdens Jørgen-Poulsen-typer i miljøorganisationer som WWF.
Udtrykket er “Water wise”.
Det er sådan noget de “grønne afgifter” går til.
http://www.spiked-online.com/index.php?/site/earticle/5603/

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.