Liberalisten Johan Norberg og marxisten Boris Benulic udfordrer i dag en række af de svenske anmeldere af Naomi Kleins makværk “Chokdoktrinen” i en annonce i den svenske udgave af Metro. Ingen af anmelderne har forholdt sig til Kleins løgnagtige måde at skrive på, men har i stedet rost værket til skyerne. Norberg og Benulic er klar til diskutere med dem alle sammen på een gang, og tilbyder også at arrangere lokaler og publicity. Se artiklen her og læs mere på JohanNorberg.Net

Join the Conversation

16 Comments

  1. Det kunne f.eks. være at vise, at Ms Klein ikke lever op til den marxistiske teoris normer. Naomi Klein er blevet udskreget som Marxs arvtager. Hvis hun er det, er statsministeren Adam Smiths åndelige søn.

  2. Det kunne f.eks. være at vise, at Ms Klein ikke lever op til den marxistiske teoris normer. Naomi Klein er blevet udskreget som Marxs arvtager. Hvis hun er det, er statsministeren Adam Smiths åndelige søn.

  3. Skovgaard: Jeg tror bare at han ikke mener at en evt. kritik skal bygge på forkerte oplysninger og fordrejninger.

  4. Hm…jeg dom troede at den slags ikke var et problem i de kredse. Det er rart at kunne blive positivt overrasket.

  5. Hm…jeg dom troede at den slags ikke var et problem i de kredse. Det er rart at kunne blive positivt overrasket.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.