Join the Conversation

12 Comments

  1. Ja endelig! Grønland er et socialistisk-massepædofilt lortehul (ja, jeg sagde det), som bare er en skamplet på landkortet.

  2. Ja endelig! Grønland er et socialistisk-massepædofilt lortehul (ja, jeg sagde det), som bare er en skamplet på landkortet.

  3. Imperialister? hvis Grønland og Færøerne ønsker at melde sig ud af rigsfællesskabet, så tvivler jeg på at danmark sætter sin begrænsede krigsmaskine i gang. De er medlemmer fordi at de ser en fordel heri.

  4. Imperialister? hvis Grønland og Færøerne ønsker at melde sig ud af rigsfællesskabet, så tvivler jeg på at danmark sætter sin begrænsede krigsmaskine i gang. De er medlemmer fordi at de ser en fordel heri.

  5. Men næppe mere end et par 100 stykker ud af 5 millioner indbyggere, og ingen i folketinget. Der er ingen imperialisme her.

  6. Men næppe mere end et par 100 stykker ud af 5 millioner indbyggere, og ingen i folketinget. Der er ingen imperialisme her.

  7. Selvfølgelig er der det. Det er f.eks. imperialisme (omend af den sympatiske slags), når Danmark og danske politikere lægger pres på Færøerne for at få dem til at lovbeskytte homoseksuelle mod hate speech – eller når man konsekvent nægter at gå med til en ordning, hvor bloktilskuddet nedtrappes over en længere årrække (tror forslaget oprindeligt var 15 år). Aktuelt har Danmark sevlfølgelig interesse i at beholde domænerne på grund af mulighederne for oliefund og lign.

  8. Selvfølgelig er der det. Det er f.eks. imperialisme (omend af den sympatiske slags), når Danmark og danske politikere lægger pres på Færøerne for at få dem til at lovbeskytte homoseksuelle mod hate speech – eller når man konsekvent nægter at gå med til en ordning, hvor bloktilskuddet nedtrappes over en længere årrække (tror forslaget oprindeligt var 15 år). Aktuelt har Danmark sevlfølgelig interesse i at beholde domænerne på grund af mulighederne for oliefund og lign.

  9. Jeg kan ikke se at det har noget med imperialisme at gøre. Færøerne kan bare melde sig ud af rigsfællesskabet, men så mister de selvf. de rare penge.

  10. Jeg kan ikke se at det har noget med imperialisme at gøre. Færøerne kan bare melde sig ud af rigsfællesskabet, men så mister de selvf. de rare penge.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.