60% hos 180Grader vil ikke betale skat

180Grader havde for nyligt en afstemning, der spurgte: “Hvis du blev tilbudt, at du helt kunne slippe for at betale skat, mod at du til gengæld ikke måtte modtage en eneste ydelse fra det offentlige, ville du så tage imod tilbudet?” 60% af læserne hos 180 svarede ja. Hvis blot 10% af den samlede befolkning […]

180Grader havde for nyligt en afstemning, der spurgte: “Hvis du blev tilbudt, at du helt kunne slippe for at betale skat, mod at du til gengæld ikke måtte modtage en eneste ydelse fra det offentlige, ville du så tage imod tilbudet?” 60% af læserne hos 180 svarede ja. Hvis blot 10% af den samlede befolkning mellem 18 og 60 også svarer ja, er der 311.000 mennesker, man kan overtale til at indtage gaderne i protest. Update: Også i lederen.

0 comments

Sign In

Reset Your Password