DDR hykleri om pressefrihed.
Karsten Fledelius, i 1999-2000 formand for massemorderen Milosevic’s venneforening, Dansk-jugoslavisk Forening, mener, at staten er bedst til at drive aviser samt TV- og radiostationer.
Det er et demokratisk problem, at Maersk solgte Berlingske, fordi avisen lavede en kampagne imod Maersk om leverancer til tyskerne under 2. Verdenskrig, og et problem at Berlusconi sidder på 80% af medierne, mener han. Det er slemt med private ejere, og i Østeuropa går pressefriheden tilbage. Han fortæller ikke tilbage fra hvad? Fra hans elskede kommunisttid?
Sjovt nok har hverken Fledelius eller DDR udtalt sig kritisk om statens monopol på TV og radio her i landet. Der var heller ingen kritik af socialdemokraternes TV-og radiomonopol under Nyrup, da både TV2 med Flindt Petersen og DDR med Christian Nissen havde socialdemokrater som chefer. Sådan noget er ikke noget problem. Ingen kritik af, at statens propagandasendere altid er fortaler for mere stat og mindre borgerrettigheder. 
Lyt her, ca. de sidste 9 minutter ud af 54 minutter:
http://netradio.dr.dk/content.asp?mode=archive&asx=http%3A//www.dr.dk/forms/published/playlistgen.aspx%3Fqid%3D266821&channel=p1&program=seneste%20p1%20morgen%206-7&date=&length=54%3A00&

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.