HK – ny leverandør til stand-up komikere!

Hurra, hvor det går. Her har fagforeningen for papirnussere og skrankepaver arbejdet for at der ingen forandringer må ske i dette land, siden Hitlers tropper drog hjem. For at sikre sig mod nytænkning og ubehagelige tilpasninger til den virkelige verden, har HK endda allieret sig med de allerhøjeste magter. Biskop Holm, der ellers selv kun har åbent i butikken 1 time om søndagen, har hjulpet HK med argumenter for at holde butikkerne lukket om søndagen: Da skal folk tvinges til at gå i kirke. Det går Holm og drømmer svedige drømme om. – Nu sker der så noget alligevel, HK kræver lukkeloven ophævet.

http://www.hkprivat.dk/sw74006.asp

Nåh, ja, ikke den lukkelov, den anden, der styrer hvornår HKs medlemmer kan få deres børn passet. Der skal være åbent, når det passer kunderne. Lige modsat butikkerne, der altså slet ikke må holde åbent, når det passer kunderne.

Hurra for HK!

0 comments

Sign In

Reset Your Password