Join the Conversation

6 Comments

  1. Jeg har nu også svært ved at forestiller mig, at den film nogen sinde kan blive til noget. Og hvis den skulle gøre det, tror jeg det bliver en mærkelig affære…
    Roaks tale i The Fountainhead varede lang tid og blev kun indspillet fordi Ayn Rand selv var på settet den dag de filmede… Så ikke engang dengang mente man, at den type monoloker virkede… Så jeg har meget svært ved at se, hvordan i alverden de vil få kringlet Galts tale… Hvad fylder den i bogen? 60 sider…?!?

  2. Jeg har nu også svært ved at forestiller mig, at den film nogen sinde kan blive til noget. Og hvis den skulle gøre det, tror jeg det bliver en mærkelig affære…
    Roaks tale i The Fountainhead varede lang tid og blev kun indspillet fordi Ayn Rand selv var på settet den dag de filmede… Så ikke engang dengang mente man, at den type monoloker virkede… Så jeg har meget svært ved at se, hvordan i alverden de vil få kringlet Galts tale… Hvad fylder den i bogen? 60 sider…?!?

  3. Det kan da gøres på så mange måder. F.eks. kan man bare skære den væk 😀 . Derfor folk altid siger om bogfilmatiseringer “Jeg kunne bedre lide bogen”.

  4. Det kan da gøres på så mange måder. F.eks. kan man bare skære den væk 😀 . Derfor folk altid siger om bogfilmatiseringer “Jeg kunne bedre lide bogen”.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.