Statsligt IT-spasseri

Den danske stat har længe haft en ‘digital signatur’ der kan bruges når man skal i kontakt med offentlige myndigheder. Den har bare ikke været særligt populær. Det har digital adgang til bankerne derimod, så man har fundet på at lancere en ny digital signatur og samtidigt tvunget bankerne til at tage den til sig, for at få flere til at anvende digital signatur. Nu er sløret så blevet løftet for modellen man har valgt, og lur mig om ikke staten endnu engang demonstrerer sin inkompetence ved at konstruere det således, at alle brugere skal gå rundt med et lille plastickort med engangskoder, som så skal udskiftes når man har brugt alle koderne. Det praktiske ved netbank er jo netop at man ikke skal bruge en bankbog eller lignende. Det er perfekt eksempel på statslig stupiditet. Tak for lort, Helge Sander.
Statsligt IT-spasseri

0 comments

Sign In

Reset Your Password