“Du kan næppe se på historien og så påstå at det ikke har været noget nær normen at bekrige hinanden. Findes der overhovedet plet på jord hvor der ikke har været utallige krige og udrensninger? Historietimer består jo nærmest ikke af andet end krig og atter krig.”

Ovenstående er et meget naturligt argument blandt mennesker, som mener at man ikke kan snakke om naturlige rettigheder. Fordi menneskets natur er åbenbart voldeligt. Problemet ved argumentet er, at man kun kigger på selve krigen. Man glemmer at forholde sig til, at krig oftest er  mellem nationer/stater. Det interessante er, om soldaterne finder det naturligt at dræbe i de krige, som de er påtvunget til at deltage i. Alle der har tænkt tanken, at menneskets er ondt bør læse denne artikel fra weekendavisen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.