Faktisk et meget komisk indlæg. Både fordi man kan læse om VU’s uduelige besættelse. Men ligeså komisk fordi skribenten ikke aner noget som helst om liberale.

F.eks. dette afsnit. (Han skulle eftersigende have fået svaret, men gik fornæmet. Svaret passede vist ikke med hans fordom om liberale.

“De unge borgerlige besættere in spe fejrede således den fejlslagne besættelse ved selv at indtage store mængder champagne til lyden af Ungeren-bandet Magtens Korridorer fra deres medbragte ghettoblaster. Adspurgt om det pudsige i dette musikvalg, bedyrede et par af dem, at de skam var imod rydningen af Ungdomshuset og i øvrigt også gik ind for Christiania, hvilket – indrømmet – kom som lidt af en overraskelse. Der fulgte dog ikke nogen nærmere forklaring, så den må læseren selv gætte sig til”

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.