“Love and Taxes” – eller hvorfor filmfolk hader højrefløjen…
Politiken bringer dags dato et glimrende lille interview med den amerikanske filmstjerne Sean Penn, der giver et indblik i hvordan Hollywood betragter højrefløjen. Iflg. Penn hader filmfolk Bush fordi “Film er kærlighed. Der er en stærk sammenhæng mellem kærlighed og hjertet. Men Bush kender hverken til hjerte eller til kærlighed. Derfor er der heller ingen sammenhæng mellem Bush og filmskaberne”
Man kunne nok, uden at træde for mange over tæerne, mistænke den danske kulturelite for at nære samme misantropiske forhold til Fogh – de forspilder i hvert fald sjældent en mulighed for at gøre os menige danskere opmærksomme på Foghs umenneskelighed og markedets kynisme. Af det kan vi altså konkludere, at den bedste måde at vise sin kærlighed på er med skyhøje skatter og passive sociale ydelser. Man tugter i sandhed den man elsker!

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.