Politiet har arresteret flere hundrede personer, og mange flere må antages at have deltaget i sympati aktioner for ungdomshuset. Huset blev altså solgt i 2000 for 2.6 mio Kr. Med det enorme antal mennesker som tilsyneladende er villige til at bruge tid til at gå på gaden, så kan det undre at de ikke har været i stand til selv at rejse de penge som skal til for at købe huset. Altså helt ærligt, for at en aktivist kan rejse fra Tyskland til Danmark så koster det da mindst 1.000 Kr. Hvis de nu i stedet havde sendt pengene!
Det som disse mennesker åbenbart aldrig vil kunne fatte, er at havde de skødet, så havde de netop den frihed som de ønskede sig. Så var der ingen politikere der kunne komme og stille nogen som helst krav – så var de autonome!
Men det er åbenbart ikke det de vil. Det er et simpelt princip. De vil ikke betale selv, skatteborgerne skal betale, men ingen absolut ingen skal komme og blande sig. De som de ønsker sig, er frihed som en positiv rettighed. Det er jo et rent og skært utopia som naturligvis aldrig vil holde i længden. Hvis man ikke betaler selv, så er man ikke fri.
Det er jo ikke bare et hus det drejer sig om. Det er et nasserøvsprincip. De unge mennesker vil have frihed, masser af frihed og det under jeg dem gerne. Men hvis de ikke selv vil røre en finger for det og gøre en ærlig indsats, hvorfor skal jeg så betale? Unge i dag har jo flere penge mellem hænderne end nogensinde før, og alligevel så kræver de mere og mere af skatteyderne.
Det er jo i bund og grund absurd at de autonome afskyr det omkringliggende samfund så meget, men vil alligevel gerne have alt betalt.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.