Teksten i Frihedens filosofi er et uddrag af indledningen til Ken Schoollands bog Jonathan Gullible, som er en letlæselig skønlitterær introduktion til frihed og frie markeder. Bogen kan downloades eller købes på papir på over 40 sprog. Lux Lucre syntes, at bogens indledning var så god, at han skabte denne animerede film ud fra den, og den blev straks et hit som en grundlæggende introduktion til libertarianismens idéer.
Desværre døde Lux Lucre før filmen nåede at blive oversat til dansk og mange andre sprog, og da ingen havde kilderne til filmen, påbegyndte Mario Knezovic og Sanja Tasic det møgsommelige arbejde med at rekonstruere den fra bunden. Det blev de for nyligt færdige med, og derfor kan vi på Liberator nu præsentere en 10 minutters dansk introduktion til de principper, vi vedkender os. Den er oplagt at vise til venner, familie, kolleger og andre:

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.