Liberator 6 år

Den 8. februar 2007 er det 6 år siden Liberator gik i luften. Det skal fejres på vanlig formløs manér, fredag den 9. februar, fra kl. 18:00 på Streckers Pub & Braserie.

Så mangler du en undskyldning for at drikke en øl eller to, det være sig den fysiske sammensmeltning af V og VS, socialt samvær med det truede art, homo liberalismus eller blot ønsket om at fortælle en ancap’er hvor meget fejl han tager, kom! Så gir’ vi en øl eller to.

Og hvis det ikke er tydeligt nok ovenfor, så tillad os at understrege at, alle vore læsere er velkomne: røde, grønne, blå etc. Vi frabeder os dog fremmøde fra personer, der støtter den nuværende regerings kurs og SAMTIDIG kalder sig liberalister. Jeres fest er et andet sted.

Vel mødt.

Liberators redaktion
Du kan give besked om du kommer HER

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password