Hvis en virksomhed ønsker at ansætte folk fra Østeuropa, så går det lettere at få arbejdstilladelsen hvis virksomheden har en overenskomst, ellers bliver sagen behandlet fuldstændigt individuelt og grundigt, hvilket tager længere tid. Det er sådan den danske østaftale fungerer, nok mest til fagforeningernes tilfredshed.
Men hør, man har vist overset en nylig dom fra menneskerettighedsdomstolen, der underkender organisationstvang. Og det her er reelt organisationstvang som folketinget har sanktioneret ved lov.
Venstres arbejdsmarkedsordfører Jens Vibjerg foreslår nu at virksomheder uden overenskomst også kan få lov hvis de har orden i forholdet til det offentlige og især skatten.
Slik lige systemet i røven! Hvis skattevæsnet ikke godkender din selvangivelse, så kan du ikke få lov til at ansætte østarbejdere. Det er da et middel der kan bruges til at udbygge skattevæsenets terror mod befolkningen. Først så bruger man omvendt bevisbyrde. Dernæst så vil skattevæsnet ikke dække de udgifter man har ved at bevise sin uskyld. Og nu kan man ikke få arbejdskraft hvis man formaster sig til at være uenig med det kære uvæsen.
Socialdemokratiet er selvfølgelig ikke begejstret for Venstres udmelding fordi det trænger jo vennerne i fagbevægelsen væk fra fadet. Jo, politikerne forstår virkeligt at dreje den, så borgerne indretter sig efter de forskellige kollektive systemer der hersker. Og den politiske forskel meller partierne, er hvilken form for kollektivisme vi skal indrettes efter.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.