Skattestoppet er brudt!
Den nye medielicens er reelt en skat på internetadgang, og er derfor i klar strid med skattestoppet. Regeringen benægter, og siger at TV – licens ikke er omfattet af skattestoppet.
Fra 1. januar 2007 afskaffes den tidligere farve-tv-licens og erstattes af en ny medielicens. Argumentet er, at mange nye apparater såsom pc’er, mobiltelefoner, I-pod’s etc. kan benyttes til at se TV, og at disse derfor skal være licenspligtige på lige fod med et traditionelt Tv-apparat. Argumentet kan
måske lyde tilforladeligt, men realiteterne er, at den nye medielicens rammer så bredt, at den reelt virker som en ekstra skat, alle kommer til at betale.
Medieforligtet betyder eksempelvis, at alle der har en pc med en nogenlunde hurtig internetadgang skal betale medielicens. Og det er fuldstændig uafhængigt af, hvad pc’ i øvrigt bruges til. Har man f.eks. anskaffet en pc med internet for at lette sine bankforretninger, så er man nu licenspligtig og det er
fuldstændig uafhængigt af om man i øvrigt har det nødvendige software til at modtage DR’s programmer.
Den nye skat vil specielt ramme studerende, som ikke kan undvære en PC i forbindelse med deres studier. Unge der er flyttet hjemmefra og kun har en mobiltelefon med en skærm på 1″, skal nu betale skat som om de havde en 32″ digital fladskærm hængende på væggen. Og så har de endda ikke mulighed for at se live fjernsyn.
Så reelt kommer medielicenses til at virke som en skat på internetadgang, og er dermed et brud på skattestoppet. Fremfor at lægge licens på nye typer af apparater, burde regeringen afskaffe Tv-licensen og i stedet indføre en abonnementsordning for dem, som fortsat måtte ønske at se DR’s programmer.
Hvis du er enig i denne mails budskab, kan du videresende mailen til dine venner på følgende måde:
Klik på ”Svar til alle”
Slet adressen i To feltet
Udfyld ”Bcc” feltet med mailadresserne på dine venner
Lad adresserne i ”Cc” feltet blive stående og send mailen.
Derved får de mailadresser som står i ”Cc” feltet en kopi af mailen hver gang den sendes videre, og bliver gjort opmærksom på din holdning til medieskatten. Dine venners adresser i Bcc feltet kan ikke ses af andre.
—–
Har du ikke allerede fået en e-mail du kan sende videre kan du selv lave en ud fra ovenstående tekst, og indsætte nedenstående e-mail adresser i “Cc” feltet.
kum@kum.dk, lmb@kum.dk, dha@kum.dk, jkr@kum.dk, lgp@kum.dk, mmi@kum.dk, maj@kum.dk, pra@kum.dk, vgp@kum.dk, stm@stm.dk, fm@fm.dk, venstre@venstre.dk, info@konservative.dk, kp@dr.dk

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.