Det danske politi går nu med terrorloven igang med at lukke hjemmesider der har en kopi af foreningen Oprørs appel om at indsamle penge til terrororganisationerne FARC og PFLP. Dette kan vist kun siges at være et stærkt misbrug af terrorloven. I en tid hvor vi kæmper for Jyllandspostens ret til at bringe satiriske tegninger er denne sag en skamplet på Danmarks troværdighed. Øverst på listen over de som har bragt en kopi af appellen står Enhedslisten som nu har fået en hjemmeside lukket.
Det som politiet gør lige nu er at de skriver trusselsbreve til de internet udbydere som huser hjemmesiderne og truer dem med at de kan blive stillet til ansvar, også selvom der ikke er faldet nogen dom mod disse hjemmesider. Men en af hjemmesiderne er hjemmeside for en rød avis der som bekendt har en ansvarshavende chefredaktør. Så er det altså den ansvarshavende der har ansvaret og ikke trykkeren eller avisbudet.
Det minder lidt om de midler der bruges i udemokratiske lande, hvor man lukker aviser ved at de ikke kan få papir til at trykke dem på! Det er altså dybt hamrende unfair overfor leverandørerne til de hjemmesider politiet nu vil have lukket og stiller dem i et dilemma.
Men appellen har spredt sig og findes nu på mere end 35 internet sider, og dette antal vil givet stige kraftigt. Jeg ved ikke hvilke tanker der er gået igennem hovedet på det danske politi, da det startede denne straffe aktion mod Enhedslisten og de andre terror støtter. Hvis man blot havde trukket på skuldrene af provokationen fra foreningen oprør, så var de blevet tiet ihjel. Men i stedet har justitsminister Lene Espersen og hendes politi nu ansvaret for at denne opfordring til at støtte terror nu er blevet spredt ud over hele verden.
Så har Lene Espersen ikke også overtrådt terrorloven ved at formidle et budskab om terror så effektivt?
Jeg vil ikke selv viderebringe Oprørs appel, for jeg er dybt uenig i hvad der står. Men jeg vil enhver tid forsvare retten til at gøre dette! Voltaire lidt omskrevet. Men så må de også stå til ansvar for det som de gør, når ofrene for terroren melder sig.
Enhedslisten og de andre har faktisk kun kopieret opfordringen fra Oprørs hjemmeside, men det er vel egentligt det samme. Enhedslisten påstår at det er et spørgsmål om ytringsfrihed, men det er vel nærmere et spørgsmål om man har lov til at samle penge ind til terror. Jeg synes egentligt at det er helt i orden at Enhedslisten og hele det røde parnas bruger tid og kræfter til at samle penge ind til at slå uskyldige mennesker ihjel i den 3. verden.
Men så må det da også bare være ret og rimeligt at ofrene kan anlægge et civilt søgsmål imod enhedslisten for tabet af en forsørger eller et barn. Lad os bare antage at disse terrororganisationer dræber 100 mennesker om året – sikkert lavt sat, og at vi sætter hvert menneske liv til 1 mio. Kr. – rørende billigt ikke! Så skal Enhedslistens medlemmer altså lige udrede 100 mio. Kr. før end de har tid til at drive deres politiske spil igen. Så har vi måske fred for dem sålænge.
Så jeg vil egentligt opfordre ofrene for FARC og PFLP’s terror til at anlægge et civilt søgsmål mod foreningen Oprør, Enhedslisten og den danske stat for i fællesskab at have udspredt et budskab om terror!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.