DRs generaldirektør Kenneth Plummer lover at hvis bare han får 75 Kr. ekstra af hver farve TV ejer, så kan vi tilgengæld få 3-4 ekstra TV kanaler. Lad os nu bare sige at der kommer 3 ekstra kanaler, så er det 25 Kr. per kanal per år. Det lyder billigt! I dag betaler jeg jo 2040 Kr. for DR1, DR2 og TV2 som også er reklamefinansieres så jeg får altså 2¼ kanal for pengene. Men så er der altså også sne på DR2, men jeg kan da i det mindste modtage den. Det er der andre der ikke kan, så de betaler faktisk 2040 Kr. for 1¼ kanal.
Men lad nu bare sige at DR2 er en hel kanal, og at alle kan se den, og at den sender ligeså meget som DR1. Så bliver det altså 906 Kr for en TV Kanal. Det synes jeg lyder af meget nu når generaldirektøren lige har sagt at det kun koster 25 Kr. Hvor bliver alle de penge af som jeg betaler!
Men lad os nu lige se på tallene igen. Med de tre ekstra kanaler vil det altså koste 2115 Kr. for 5 ¼ kanal. Hvis vi så siger at Kenneth Plummer nøjes med at give os en ekstra kanal. Så burde disse 3 ¼ kanal jo kun koste 1309 Kr. Så Har vi en aftale Hr. Generaldirektør, frem med labben, er du klar til at slå til!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.