Jason Sorens – grundlægger, bestyrelsesmedlem og tidligere præsident for Free State Project – vil gæste Liberators chat en time for at diskutere og svare på spørgsmål om Free State Project.
Onsdag d. 2. november kl. 21.00
Free State Project er uden tvivl et af de mest lovende frihedsorienterede, aktivistiske projekter i verden. Målet er at få 20.000 libertarianere til at flytte til den amerikanske stat New Hampshire, hvor de vil stemme og arbejde for et friere liv. Pt. har over 6.800 meldt sig klar til at flytte.
Jason Sorens er lektor ved Yale University, hvor han også fik sin Ph.d. i statskundskab i 2003. Han stiftede Free State Project i 2001, mens der i det amerikanske, libertarianske miljø var en del frustration over manglende realpolitisk succes. Ved at koncentrere libertarianske kræfter inden for en enkelt stat mener Jason Sorens, at det vil være muligt at opnå en meget større grad af frihed.
Sådan deltager du i chat’en
Gå ind på chatten som normalt. Chatten vil være modereret, dvs. du skal skrive til ordstyreren, der vil være til stede på chatten. Det gør du ved at dobbeltklikke på Ordstyrer til højre i brugerlisten, hvorefter du i det nye vindue kan skrive dit spørgsmål eller din kommentar til Jason Sorens (på engelsk). Ordstyrer vil sende de bedste spørgsmål og kommentarer videre til Jason Sorens på selve chatten.
Vi skrives!
Links
Liberators chat
Free State Projects hjemmeside
Ofte stillede spørgsmål om Free State Project
Et interview med Jason Sorens

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.