I dag udtrykker den konservative sundhedsordfører Helle Sjelle sin tilfredshed med forbruget af 10 mio kr. fra den såkaldte ”satspulje” der i lighed med andre penge Helle Sjelle og hendes kumpaner råder over, også kommer fra dine og mine lommer.
”Vesterbros narkomaner lever et usselt liv. Deres elendighed synes åbenlys for os alle. Deres hverdag adskiller sig nok fra vores, men der skal ikke meget fantasi til at forestille sig, hvor rædselsfuldt og hårdt, det må være.” siger Helle Sjelle i sin virkelighedsfjerne Hellerup-idyl hvor narkomaners problemer sikkert bliver diskuteret mens der bliver skovlet te- og kage ind i spalten, der sidder lige under stedet hvor der skulle have været en hjerne.
Tak Helle, fordi du endnu engang er godgørende for mine penge og holder godhedsindustrien i gang. Tak, fordi du opretholder problemet så vi kan sikre politiets- og socialvæsnets bevillinger og jobsikkerhed i fremtiden. Og ikke mindst tak, fordi du udover, at svine med mine penge ødelægger narkomanernes liv ved at være den væsentligste årsag til deres problemer.
De eneste der kan glæde sig er nok endnu engang behandlersystemet. Der kan nok ansættes nogle psykologer, socialarbejdere og folk der har droppet ud af den fri ungdoms ”uddannelse” for de penge.
Narkomanerne har endnu engang fået en bjørnetjeneste af godhedskongerne på Christiansborg. Men det er jo nok også vigtigere for proselytterne til den dybt reflekterede, forbudsliderlige superpolitimand og vicestatsminister Bendt Bendtsen, at være på god fod med politiet og resten af den offentlige sektor end, at der ryger nogle junkier i ny- og næ. Det må jo siges til hans undskyldning, at han næppe forstår sammenhængen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.