Søren Pind viser sig fra sin mest uliberale side i disse dage. Et nyt forslag fra manden går ud på at Politiet skal have lov til at stoppe tilfældige mennesker på gaden som de mistænker for at være stofmisbrugere, udsætte dem for en test af en slags og, i tilfælde af at testen er positiv, give dem valget mellem at gå i fængsel, eller at gå i behandling.
Jeg er nu endelig overbevist om at Søren Pind er omtrent lige så liberal som et medlem af DF. I Danmark er besiddelse af narkotika godt nok ulovligt, men vi har dog indtil videre været forskånet for en kriminalisering af selve det at være påvirket af stoffer. For en ægte liberal er der selvfølgelig ingen tvivl om at et hvert individ har lov til at bruge sin krop som han/hun lyster, lige gyldigt om vi andre så synes det er en dårlig idé. Men Søren Pind mener åbenbart ikke at selvejerskabet er et princip man skal holde fast i og som en anden socialdemokrat, så påstår han selvfølgelig at det er for narkomanernes eget bedste. Til DR udtaler han: “Vi svigter både narkomanerne og resten af samfundet ved ikke at tage misbrugernes ulykke alvorligt”.
Den samme argumentation der bruges af sundhedsmafiaen når man vil indføre rygeforbud, sætte skat på fed mad og hvad man ellers kan finde på af ulækre tiltag der angiveligt skal beskytte dem der af politikerne er udnævnt til “stakler”. Det kan umuligt være en sag for en liberal med vold at blande sig i hvad nogle gør med deres egen krop og deres eget liv. Vil man hjælpe må det være med udstrakt hånd, ikke med fængsel og tvang (og helst for dine egne penge, Søren).
Søren Pind er bekymret fordi han mener at sindssyge narkomaner render rundt på Vesterbro og gør livet usikkert for folk. Well, jeg bor på Vesterbro og der er ingen tvivl om at stedet aldrig har haft færre narkomanproblemer end det har lige nu. Men hvis Pind virkelig bekymrede sig om den slags, så skulle han måske overveje om det ikke var en bedre idé at legalisere narkotika, således at priserne røg ned og narkomaner ikke behøvede at skaffe tusindvis af kroner hver dag. Penge der kun kan skaffes ved prostitution og kriminalitet. Samtidig kunne Politiets ressourcer frigives til rent faktisk at efterforske rigtig kriminalitet (I ved, den slags med ofre) og gøre vore tilværelser sikrere.
Kampen mod narko
Tåbelig narkolovgivning
Stop hysteriet

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.