Så skete det! Lars Barfoed, manden mange konservative vælgere sætter deres lid til, har åbenbaret sit sande selv. I en orkan af politisk laden stå til og hykleri, har han valgt at overholde de budgetter, hans departementer ikke kan administrere. I stedet for som enhver ansvarlig minister burde gøre, at forøge sine budgetter i det uendelige og rage til sig, hvad han kan, fyrer han flere offentligt ansatte engle. Små uskyldige mennesker, som intet galt har gjort står nu uden arbejde, mens Lars Barfoed selv kører stor bil og ryger cigar. En mand, som påstod, han ville øge folkesundheden, skærer nu ned på sin egen stab for at overholde ligegyldige budgetter. Hvorfor sørger han ikke for ekstra bevillinger til øge personalets velfærd? Der er nok at tage af, hvis man fx kigger på det nylige overskud i APM.
Kun ét parti står klar til at påpege det paradoksale i ministerens adfærd. Kun ét parti beskytter folkesundheden og bevarer fokus i en svær tid, hvor højredrejning og kommercialisme hver dag kræver nye ofre. Enhedslisten er dit parti, folkets parti og samfundets parti. Stem enhedslisten. Stem enhedslisten og du kan være sikker på, at også i næste valgperiode vil din sundhed og økonomiske stilling være sikret.
Lars Barfoed ønsker ikke flere ressourcer til folkesundheden, men skærer ned på den. Væk med Lars Barfoed: Fordi sundhed er vigtigere end penge til Mærsk.
Berlingske
JP

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.