[Nedenstående sendt (via email) til Holger K. Nielsen, CC: Henrik Kastoft, dd]
Kære Holger K. Nielsen.
I forbindelse med Hizb ut Tahrir’s (HuT) forsøg på at overbevise muslimer i Danmark om ikke at stemme (da dette angiveligt skulle være en synd), har du krævet at Justitsministeriet undersøger sagen ’til bunds’. Som et af argumenterne fremfører du at “alle i dette land har frihed til at tænke og tale”. Er det ikke denne ret HuT benytter sig af? Er det ikke dig der ønsker af begrænse deres ytringsfrihed? Er en del af den såkaldte ‘demokratiske proces’ ikke at man udveksler – og forsøger at overbevise andre om sine – synspunkter? Gælder denne ret ikke uanset om man er tilhænger af et repræsentativt demokrati eller ej? Eller er handler det om, at en stor del af SFs formodede vælgere skal findes netop blandt muslimerne?
Så længe HuT ikke truer nogen eller er korporlige har jeg svært ved at se hvorledes de krænker andres rettigheder.
Derfor vil jeg gerne spørge dig om også jeg skal undersøges af Justitsministeriet. Jeg udgiver og redigerer et netmagasin, der blandt andet agiterer for at folk ikke bør stemme – ikke foran moskéer, godt nok, og jeg får angiveligt heller ingen af dine kernevælgere i tale. Er jeg kriminel? Skal jeg undersøges af Justitsministeriet? (Hvis ja, bliver dette så til bunds?).
Vh
Thomas Breitenbach Jensen

Dark Version


Links til beviser du kan videregive til Justitsministeriet:
Bliv sofavælger – det er det rigtige valg!
Derfor stemmer jeg ikke

Tak til ELS for tippet

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.