Socialdemokratiet vil have de studerende til hurtigere at gennemføre deres uddannelser og derfor vil de i et nyt udspil bruge både pisk og gulerod. Umiddelbart så er det jo sympatisk, at S således bekymrer sig om de unges fremtid, men helt ærligt hvad blander politikerne sig i det for? Hvorfor skal et ungt menneske skynde sig at gøre sin uddannelse færdig for derefter at betale over 50% i skat? Ja politikerne får det lyde direkte umoralsk at tage sig god tid, for så bliver der jo ikke penge til at betale for politikernes efterløn.
De unge er ikke til for deres egen skyld, men for statens skyld. De ejer ikke sig selv, men er velfærdsstatens ejendom, og derfor er det også deres pligt at skynde sig ud på arbejdsmarkedet og betale forældregenerationens gæld.
Nu er det ikke første gang, man fra Christiansborg hepper på de unge for at få dem hurtigere ud på arbejdsmarkedet, og for alle partier er årsagen den samme. De unge skal ud og tjene nogle penge for at betale skat som politikerne kan bruge. Og politikerne skal bruge mange penge for at holde deres velfærdsstat kørende. Derfor glemmer de, at borgerne er mennesker, men ser dem i stedet som statens ejendom der skal udbyttes mest optimalt.
Når nu Anders Fogh udskriver valg, så er der ikke et eneste parti på stemmesedlen, der respekterer menneskets ret til at eje sig selv. Derfor vil vi ikke se et eneste parti, der vil gå imod, at de unge skal betale for pensionsgælden. Tværtimod så vil vi se alle partier kappes om at finde den bedste måde at få statens ejendom til at producere mest muligt til velfærdsstatens drift.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.