Adam skal lige til at gå tilbage til trappen, da han vender sig om og nær støder ind i kineseren. Adam sigter på kineseren. Kineseren holder Eva fast i et skruestik. Eva siger ikke en lyd. Hun stirrer på tatoveringen på hans højre hånd. Det er den samme slange med en dolk i munden, som hun fandt på den tændstikæske, hun i smug samlede op på loftskammeret.
Kineseren: Put down your weapon. Now!
Eva: G-Gør som han siger, Adam. Jeg ved, hvad han er i stand til. Han er ikke til at spøge med.
Adam sænker modvilligt sit våben.
Kineseren: Go to the weather machine. If you do anything stupid the girl dies.
And so will you. Move!
Adam træder ind i rummet med kineseren og Eva efter sig. Mr. Most Wanteds ene lunge er gledet ned over vejrmaskinens håndtag, tarmene hænger ned i strimler. Lugten af brændt kød får kineseren til at kaste Eva fra sig og brække sig på gulvet. Da kombinationen af Mr. Most Wanteds rester og hans eget bræk rammer hans næsebor, kaster han op igen. Adam udnytter øjeblikket til at ramme kineseren hårdt i hovedet med kolben, men slaget ser ud til at vække kineseren snarere end at svække ham. Han kaster sig frådende over Adam, og de ruller rundt på gulvet i vild kamp.
Lige da Eva skal til at trække et samurai-sværd op af frakkelommen, stormer en vis G. Reedy ind i rummet med en ladt pistol og skyder op i loftet. Så vender han pistolen mod Eva, der stivner med hånden nede i frakkelommen. Kineseren og Adam kigger op.
G. Reedy: Det er længe siden, mester.
Kineseren rejser sig og sparker Adam et sted, der gør rigtigt, rigtig, rigtig ondt.
Kineseren: Not a moment too soon. I knew you’d come.
De to mænd giver hinanden et langt håndtryk, og der er ikke noget at tage fejl af. Deres tatoveringer passer perfekt sammen.
G. Reedy: Min broder. Vi har ventet alt for længe. Hver eneste nat har tanken om hævn holdt mig i live. Nu er tiden inde. Vores brødre skal hævnes.
Kineseren: Nobody can stop us now. Putin is going to pay. Revenge is at hand, brother!
G. Reedy: Og nu, mine venner, er det tid til at sige farvel. Ned på knæ!
Adam og Eva synker ned på knæ med hænderne over hovedet.
Kineseren: Harh harh! You white people all look the same!
Kineseren stiller sig bag Adam og Eva. Han lader sin pistol og retter den mod Evas nakke. Adam og Eva kigger bange på hinanden, men pludselig sker der noget, der får kineseren til at tøve. Bob’s boss er tilbage. Og han er i herredårligt humør.
Bob’s boss: (pust!) Freeze, you gook motherfucker!
Bob’ boss placerer tre hurtige skud lige i kineserens hjerte. Kineseren falder forover og synker sammen på gulvet, mens blodpletten rundt om ham vokser sig større og større. G. Reedy prøver at gøre sig usynlig, men det lykkes ikke særlig godt. Kort efter blander han atter blod med kineseren på gulvet. Denne gang for sidste gang.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.