I dag går skoleelever fra Frederiksberg og Københavns kommuner samt Københavns Amt rundt på gader og stræder og sælger julehjerter for Børnenes Kontor. Julehjertet koster 2 kr. og går til at børnefamilier, der ikke har råd til at holde en ”rigtig” jul, kan få fødevarehjælp. Nej. De får ikke engang svarende til hvad jeg sætter til juleaften.
Der er tilsyneladende mennesker i Danmark som end ikke har råd til en fucking and juleaften. Ifølge TV/2’s Go’morgen Danmark, findes der familier, der har et rådighedsbeløb på under 2.000 kr./mnd., når de faste udgifter er betalt. Det var mit rådighedsbeløb da jeg var studerende og kun skulle bruge pengene på mig selv. Hurraaaaa for velfærdsstaten. Hip hip…
Find en tyver frem og støv en sælgende skoleelev op. Klap ham på hovedet og fortæl ham, at det han gør, er prisværdigt. Og hvis du, som jeg, ser en nærigrøv i en blå cashmerefrakke, på Nørreport Metro station, spørge om de kan gi’ tilbage på en tier. Så skæld ham hæder og ære fra, og bed til at en due skider på hans blå cashmerefrakke.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.