[Følg med i julekalenderen her]
Det er koldt i København, meget koldt. Meget, meget, meget koldt. Skumle kræfter arbejder på at køle byen ned og dræne borgernes hjerner, for at fylde dem op med statsforherligende sympati. Kun vores to helte, Joe og Adam, står imellem vores redning og den totale katastrofe. Men hvem er Manden i Cottoncoaten? Hvorfor er der lys i den amerikanske ambassade midt om natten? Hvordan kan det være, at Adam bliver ved med at støde ind i pigen med den røde frakke? Vi ved det ikke…
Dagspressen har udtrykt stor forundring over, at årets julekalender er skrevet af den neo-konservative høg, Leny M. Det har redaktionen også selv.
Men lad os se det i øjnene, hvis du vil have en action packed julekalender, med masser af krudt, kugler og drab på uskyldige, skal du have fat i en neo-kon.
Vi har rundsendt manuskriptet til en række højtstående personer og fået deres reaktioner (nej, nej. Leny M. har IKKE skrevet dem selv).
’Det er det rene opspind. Der har aldrig – ALDRIG – været planer om en vejrmaskine på regeringens bord. Denne såkaldte ’julekalender’ er ikke andet end et produkt af Leny M.s fantasi, og ærligt talt mener jeg, det er useriøst. Jeg har imidlertid vigtigere ting at tage mig til, så jeg vil ikke foretage mig yderligere i sagen. Næste spørgsmål?’
– Statsminister, Anders Fogh Rasmussen
’Jeg kan bekræfte, at der på statsministerens anmodning i dag er indgivet anmeldelse mod Liberator for offentliggørelse af den såkaldte ’Operation Isvinter’ samt de i julekalenderen fremsatte forhold omfattende følgende: Landsskadelig virksomhed, opfordring til landsskadelig virksomhed, meddelagtighed i landsskadelig virksomhed, æreskrænkelse og injurier af grov og særdeles grov karakter, obstruktion af den offentlige ro og orden samt minimum 293 tilfælde af overtrædelser af våbenloven. Jeg kan yderligere meddele, at strafferammen foreløbig løber op i 666 år’
– Kammeradvokaten
’Kan det virkelig lade sig gøre? Ikke uinteressant, absolut ikke uinteressant’
– Per Stig Møller
’Der kunne godt være lidt mere om friskoler’
– Daniel Beattie
’I loooooove discrimination’
– H.H. Hoppe

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.