Skatteborgerforeningen indsamler i øjeblikket udsagn fra udenlandsdanskere om topskatten (negative udsagn, forstås). Udsagnene skal bruges i en kommende publikation, der fokuserer på topskatten og dens negative effekter for Danmark.
Alle udenlandsdanskere, som ønsker at bidrage til kampen, bedes udfærdige et ganske kort citat, som belyser deres syn på topskatten: Hvordan den har påvirket deres beslutning om at bosætte sig i udlandet; hvordan den holder dem fra at vende tilbage, etc. Citatet sendes – sammen med navn, titel og land – til Skatteborgerforeningens internationale sekretær, Jacob Bræstrup, på braestrup@hotmail.com.
Eksempel:
“Hvis det ikke var for topskatten, ville jeg nok stadig arbejde i Brøndby”
– Nikolai Petersen, Senior Analyst, Georgien
På forhånd tak for hjælpen

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.