Libertas Julefrokost 2004

Til alle venner af Libertas

Traditionen tro holder Libertas et brag af en Julefrokost. I år bliver det på restaurant Thorvaldsens Hus, Gammel Strand 34 i hjertet af København. Datoen er lørdag den 4. december. Vi starter kl. 13:00

Af hensyn til alle parter, har selskabet sørget for et separat lokale (i kælderen), hvor vi vil blive mødt af et sandt overflødighedshorn i form af en julebuffet med alt hvad hjertet kan begære.

Tilmelding sker hurtigst muligt (senest den 21. november) til braestrup@hotmail.com – skarpt efterfulgt af en indbetaling på Selskabets Girokonto 808 – 0577. Hvis man benytter homebanking er registreringsnummeret 1199, og hvis homebankingsystemet anmoder om et 14-cifret kontonummer, sammenstilles ovenstående til 11990008080577. Prisen er 165 kr. pr. person. Husk at skrive dit navn og at det drejer sig om indbetaling til julefrokost.

Alle (der kan tilslutte sig Libertas principdeklaration) er velkomne. Er man ikke i forvejen medlem eller abonnerer på bladet, er det yderst velset, at benytte lejligheden til at indbetale et mindre bidrag til selskabet (det er det i øvrigt altid).

Med venlig hilsen – og vel mødt

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password