Når man diskuterer med tilhængere af velfærdsstaten, så er det ofte spørgsmål som: “hvem skal sørge for de handicappede?”, “hvad med de fattige?”, “hvad hvis man ikke har penge til at gå på sygehus?” og andre relevante problemstillinger der trænger sig på. Men nu kan man føje endnu et til listen: “hvem skal sørge for at alle får en kolonihave?”.
Fødevareminister (Ja, det er altså hans titel. Der er åbenbart ingen grænser for hvor latterlige ministerier kan være..jeg venter spændt på at vi får en hatteminister eller lignende) Hans Christian Schmidt har besluttet at det er for dårligt at borgere skal vente 5-7, ja måske endda op til 10 år!!!!!!! (tilføj selv flere udråbstegn for at understrege forfærdelsen) på at få en kolonihave. Schmidt kan ikke leve med dette, og som den ekstreme populist han er, har han bebudet at hans ministerium straks vil begynde at bruge borgernes surt tjente penge på at opkøbe jord, så de stakkels kolonihaveentusiaster ikke skal gå rundt og længes efter den frie natur, som man jo oplever bedst godt beruset i sit kolonihavehus.
Fødevareministeren bruger som argument for dette at det er godt for børn at komme ud i naturen, og det har han da helt ret i. Men de kan da for fanden tage toget ud i Dyrehaven. Det behøver staten da ikke at blande sig i, endsige bruge millioner af kroner på. Hans Christian Schmidt viser sig endnu engang som en skændsel for det såkaldt “liberale” parti Venstre. Selv en socialliberal kan da ikke mene alvorligt at det skal være statens opgave at sørge for at der er rigelig adgang til sådanne luksusvarer som en kolonihave jo er?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.