For et stykke tid siden kunne man læse om en sær konkurrence. Konkurrencen foregik imellem to store, danske politiske partier: Socialdemokratiet og Venstre, der, på trods af diverse uoverensstemmelser, åbenbart er rørende enige om en ting: den absolutte tilbedelse af statsreligionen. Den religion hvor demokratiet er gud.
De to partier forsøgte at overgå hinanden i hvem der kunne komme med det mest uanstændige forslag til hvorledes man skulle gribe ind overfor indvandrerbørn der ikke blev opdraget til at tilbede den demokratiske gud. Således foreslog Venstres integrationsordfører, Irene Simonsen at de børn som myndighederne fandt ikke blev opdraget på demokratisk vis, skulle tvangsfjernes og sendes hen til plejefamilier der så kunne lære dem den rette vej, statens vej. Disse børn skal hjernevaskes til at mene “det rigtige”, så de kan blive brugbare borgere i det danske samfund.
Socialdemokratiet ser også gerne tvangsfjernelser, men de går videre endnu. De anbefaler at man laver skolefritidsordningerne til hjernevaskningsanstalter der skal lære børnene demokrati og dansk kultur. Og tro ikke at forældrene kan vælge at opdrage deres børn selv. Nej, de skal naturligvis,i bedste socialdemokratiske stil, tvinges til gå i SFO. “Hér Muhammed, spis din flæskesteg, husk at stemme på liste A” – Børneopdragelse må være forældrenes ansvar, og at nogen overhovedet kan få den tanke at bruge statslig intervention for at anderledes tænkende ikke skal kunne opdrage deres børn som de vil er grotesk. Et hvert frihedselskende individ bør være på vagt overfor den slags, der i den grad minder mig om en eller anden dårlig, dystopisk lowbudgetfilm fra halvfjerdserne.
Personligt er jeg ikke demokrat, og i vores hjem opdrager jeg ikke min stedsøn til demokrati. Tværtimod forsøger jeg at lære ham noget der er friere end demokrati, nemlig at tage ansvar for sig selv og sin ejendom. Jeg ved godt at det nok ikke er liberalister som Venstre og Socialdemokratiet har for øje, men det kunne det lige så godt være. (hvem ved hvad de finder på næste gang?) At tvangsfjerne et barn er en forbrydelse i mine øjne, især da der jo ikke er tale om misbrug eller vold i hjemmet, men kun at forældrene har anti-demokratiske holdninger, eller rettere at myndighederne vurderer at forældrene har anti-demokratiske holdninger. At børn skal skilles fra deres forældre pga.politiske holdninger er svinagtigt og både Socialdemokraterne og Venstre har overgået sig selv i uanstændighed i denne sag. ( og det er ellers ikke så let)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.