Da den hollandske politiker Pim Fortuyn blev myrdet, udtalte Mogens Lykkestoft, at hadske holdninger fører til hadske handlinger. Det er jo et fint lille motto at have sig. Man kan skyde skylden på alt muligt andet end sig selv. Det er smart. “Jamen han var ikke socialdemokrat høje dommer – derfor tævede jeg ham”. Case dismissed.
Nu har vores allesammens yndlings mufti, Shahid Mehdi, i DR2’s “Tal med Gud”, udtalt at kvinder, der ikke bærer slør, selv er ude om det hvis de bliver voldtaget. Det er også smart. “Jamen høje dommer, hun bar ikke slør – derfor voldtog jeg hende”. En Lykketoft med islamisk tvist.
Det har heller ikke skortet på fordømmelser. Socialminister Eva Kjær Hansen skriver i et åbentbrev til de muslimske trossamfund at de “må tage afstand fra de udtalelser, mufti Shahid Mehdi er kommet med”. Pernille Rosenkrantz-Theil fra Enhedslisten, vil sagsøge muftien for krænkende udtalelser mod kvinder og Peter Skeerup vil have politiet til af retforfølge ham for opfordring til voldtægt af kvinder.
Sandheden er, at han udsteder en carte blanche til voldtægt af kvinder. Det er ikke mandens skyld. Det er den urene kvinde der i al sin dekadence selv beder om det. Ganske ligesom Pim Fortuyn, der med sine “hadske holdninger” selv bad om det. I en fri verden, ja selv i et retssamfund der indebærer en stat, er det normalt sådan, at det er den skadeslidte, der er offeret. Udtalelser der krænker det islamiske kollektiv, det poltisk korrekte kollektiv eller alle andre kollektiver, kaldes ytringsfrihed. En frihed der ikke kun er udstrakt til Mehdi og Lykketoft, men også til kvinder uden slør, dissidenter og politisk ukorrekte.
Det siger lidt om hykleriet at hverken Dansk Folkeparti eller Enhedslisten sagsøgte Lykketoft.
[Mere om Fortuyn og Lykketoft her]

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.