Vær en god lille samfundsborger. Fald ind i geleddet. Stå nu stille, når vi malker dig. Og husk at intet af det du gør er uangribeligt. Hvorfor bevæger du dig ikke? Stå stille.
Sid ordentligt på stolen. Spis pænt. Vis gode manerer. Konversér, men sig ”det rigtige”. Gå ordentligt. Ti stille ved bordet. Gør som lægen siger. Spis kedelig mad og spis op. Ryd op på dit værelse. Lad være med at drille pigerne. Sig undskyld til Lise. Vær en hykler, altid. Lav dine lektier. Aftjen din værnepligt. Puds dine støvler. Stå lige i geleddet. Gå i takt med de andre. Sving de arme. Ret ryggen. Se op. Ryd op på din stue. Red din seng. Rens din uniform. Vask dit kogekar. Læg dit tøj pænt sammen. Lad være med at svare igen. Spænd din hagerem og rens det gevær. Tal som os andre. Diskuter det vi vil have skal diskuteres. Gør honnør. Gå på universitetet. Lær, hvad vi siger. Gå til eksamen. Fint et job. Betal din skat. Stem ved valgene. Deltag i den demokratiske debat. Gå på pension, når du får besked på det. Og sidst, men ikke mindst: Spænd din sikkerhedssele, eller Samfundet (ja, ham igen) tager det kørekort, du kun har pga. hans gode vilje.
Folk, der ikke spænder sikkerhedsselen…tsk tsk tsk.
Trafikulykker koster årligt Samfundet 12 mia. kr. Samfundet er en rig mand, men det irriterer ham alligvel. Han ”tjener” mange penge, men han bruger dem også på ”din” ”velfærd”. Hvordan kan Samfundet miste penge på det? Jo, han har stjålet veje, politi, sundhedsvæsen, det juridiske system, resultatet af folks arbejde, arbejdsformidlingen og alt andet, hvad der ifølge hans egen grundlov tjener hans fætter Almenvellet. Og så er det jo lidt belastende at du eksisterer og ønsker at leve. Hvis nu Samfundet var en person, der havde erhvervet disse ting på lovlig vis, kunne regler accepteres. Man kunne vælge alternativer og ramme Samfundet ved ikke at være dets kunde. Men de er blot blevet eksproprieret (Det groveste ord, man må bruge når Samfundet stjæler, hvis man vil blive taget ”alvorligt” i den ”demokratiske” debat, som er et fast indslag i den kaotiske skueproces.) Finansieringen er ikke kundebestemt, men bestemt ved lov. Det er skattefinansieret! Fasthold den tanke et øjeblik.
Så kommer disse rædselsfulde pendlere kørende på arbejde og hjem igen. Neeej, hvor er de dyre. De koster jo Samfundet det hvide ud af øjnene. Alle disse penge, Samfundet surt har ”tjent” sammen til at ”skabe” ”velfærds” ”goder”. Og så kører pendleren galt. Sådan et usolidarisk svin. Slå dem. Straf disse pendlere. Spark dem til de ikke kan køre en sæbekassevogn. Nej, vent…endnu bedre. De skal ikke slås helt fordærvet. De skal bare opdrættes som tremmekalve – bestem alt over dem. Hvorfor bliver de ikke hjemme under dynen med cykelhjelmen på? Og hvorfor gør de ikke mere for Samfundet. Arbejd mere, betal mere i skat, bliv hjemme, nyd livet, arbejd mere så velfærdsstaten hænger sammen. Det er catch-22 indtil du indser at du selv må overtage styringen over dit liv og droppe Samfundets anvisninger. Det har vi indset, så det er ulovligt. Alle disse biler. Denne forfærdelige materialisme. De skal absolut tjene penge, hvilket jo bare viser at skatten er for lav. Åh, dette skattestop er så amoralsk, jeg bliver så vred når jeg tænker på det. Alle disse ”nedskæringer” i ”velfærds” ”goderne”. Denne farlige højredrejning. Neoliberalismens globale fremmarch som ødelægger alt det gode ”vi” (jah, ham) har ”opbygget”. Dette forfærdelige slagteri af de svageste. Og hvis skyld er det? Vi ved det alle! Det er fx folk, der ikke spænder selen! 12 mia. kr. om året!
Tag deres klip. Tag deres kørekort. Ydmyg dem, så de forstår det. Lad dem tage bussen. Den har vi også monopoliseret. He…he…he. Ser “folk” en bilist uden sele på, så slå sideruden itu og tag kvælertag på bilisten. Bekæmp individualismen overalt, hvor den viser sit grimme ansigt.
Ja, tænk hvis en bestemt person var samfundet. En man kunne stille til ansvar:
Jeg tror jeg vil nationalisere børnepasningen og uddannelsessystemet og bestemme at folk skal opdrages til ”gode” ”samfundsborgere”. … nåh, nej, det har jeg allerede gjort. Så vil jeg nationalisere al transport og folks indkomst, lade dem betale mit transportsystem og straffe dem, når de ikke følger mine regler for, hvordan man må transportere sig. Nåh, nej, det har jeg allerede gjort. Så nu bestemmer jeg, Samfundet, Almenvellet, Os Alle Sammen det hele på disse områder. Det er under demokratisk kontrol (uindskrænket diktatur). Private kan ikke drive noget på disse områder undtagen i min tjeneste og efter mine bestemmelser. Jeg ved bedst. Konkurrence er farligt på de områder, hvor jeg har nedsat mine skattefinansierede tvangsmonopoler. Meget farligt. Der er behov for tryghed. Ikke konkurrence. Eftersom jeg har nationaliseret det, koster det jo naturligvis ”os alle sammen” (jeps, ham) penge, når nogle få kontrarevolutionære ikke ”tænker sig om” (hvilket vil sige at gøre som jeg siger). Folk må lære at tage stilling (erklære sig enige) i ”den demokratiske debat”, der er forspillet til min voldtægt af dem, der trækker læsset.
Spænd sikkerhedsselen. Du koster Samfundet penge. Hav dårlig samvittighed og betal din bod. Betal skat til at der bliver bestemt over dig. ”Folk” ved jo ikke, hvad der er bedst for dem selv. Og der er ”andet” end penge her i livet. Ussel mammon. Her, giv det til mig. For dit eget bedste. Giv mig det, eller jeg smadrer dig. For dit eget bedste. Og gør som jeg som siger. Opgiv din frihed. Du ved sgu ikke, hvad der er bedst for dig selv. Du har ikke forstået ordet Frihed. Frihed er i virkeligheden frihed fra risici. Se det er ægte frihed. Tremmekalven er det frieste der findes. De indavlede tvillinger Socialdemokraterne og Det Radikal Venstre ved det! HUUURRRAAAAAAAAAAAAAAAHHHH. Sieg Heil, vore ledere har løsningen på velfærdsstatens problemer: Mere kontrol, flere forbud, flere påbud, hårdere straffe. Ja, du må hellere tage stilling og stikke armen i vejret. Syng med eller bliv udpeget som et problem. Die Partei, Die Partei, Die Partei. Die Partei har immer recht. Seid Bereit! Immer Bereit! Socialdemokraterne og Det Radikale Venstre, de længe leve, to korte og et langt: HURRA! HURRA! HU…(kunstpause, indånding) RRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH. Superplus godt og en skål for ”vore” ledere i det folketing vi alle frivilligt har indgået forsørgerkontrakt med. Ja, jeg husker det tydeligt. Jeg var lige kommet til verden og så fik jeg mit navn. Et tal på 10 cifre. Jeg var lykkelig.
Åh, hvor er vi fri, fordi livet er lagt på skinner for os. Vi skal ikke tænke eller handle selvstændigt. Bare makke ret. Stig ikke af toget. Sid stille. Ti stille til du får besked. Vis din billet. Nå, du glemte det. Ja, det var også meningen. Tag din straf, hvis vi synes du skal have den. Snart er vi ved endestationen. Her skal du af. Du er død. Nåede du at leve livet? Ud og se med Velfærdsstaten. Var turen ikke bare perfekt? Hvad beklager du dig over? Her har vi givet dig dit og givet dig dat, og så er du ikke taknemmelig. Spænd din sele. Gør som der bliver sagt. Og en dag er livet slut. Er vores design ikke bare perfekt? Hvad du har fået ud af det? Du har fået ordentlig uddannelse, ordentlig hospitalsservice, arbejde med ordentlige forhold, og pension og trygge rammer og vi har sikret din begravelse. Vi sørgede for at dit usle liv blev overstået indenfor trygge rammer. Leve livet? Hvad mener du? Frihed? Vi er din frihed. Vi definerer den. Tremmekalven er fri. Skabe noget? Bygge noget op? Frivilligt samfund? Hvad taler du om? Selv vælge dine lænker? Hør nu her, vores lænker er din frihed. Det handler ikke om, hvad du opnåede selv, men hvad du betød for Samfundet. Du eksisterer for andres skyld. Lad være med at tale om din egen lykke. Tænk på andre i stedet for denne egoisme. Hvad andre så eksisterer for? Vi eksisterer alle for Samfundet. OK, du må gerne skabe noget. Vi bestemmer, hvad du må beholde. Og lad nu være med at komme til skade. Så er du mindre værd for Samfundet, og så bliver vi nød til at straffe dig.
Forbered en offentlig udtalelse, hvor det hele virker fornuftigt. http://www.dr.dk/nyheder/politik/article.jhtml?articleID=145801
Note1: Denne artikel er på ingen måde udtryk for had til Samfundet. Jeg, Kristian Schmidt, ville aldrig bruge en sådan kærlighedserklæring overfor nogen, der ikke eksisterer, men som jeg alligevel skal underkaste mig for at være i fred.
Note2: Til eventuelle kollektivister: Betal selv bleen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.