Brev til overmagten I: Udmeldelse af forening II

____________________________

Dette er en føljetonen læs de indledende afsnit:

1. Udmeldelsesanmodningen
2. 1. svar fra folkeregistret

____________________________

Følgende er dd. sendt til folkeregistret i Frederiksberg Kommune:

Folkeregisteret
Frederiksberg Rådhus
2000 Frederiksberg
Att. Vicekontorchef NN

Kære NN.

Tak for Deres brev af 13. maj 2002, hvor De venligt forklarer hvorledes, jeg kan udmelde mig af Folkekirken.

Det er imidlertid ikke Folkekirken jeg ønsker udmeldelse af.

Jeg har siden fundet, hvad jeg tror er, kilden til min oprindelige indmeldelse. Da min datter blev født i begyndelsen af juni, modtog hun ganske få timer efter sit medlemsnummer af jordemoderen. Medlemsnummeret var på den mest nedværdigende vis printet på et armbånd, og jeg frabad mig naturligvis straks, på hendes vegne, dette medlemskab. (Jeg er af den overbevisning, at hun selv må tage stilling til dette, når hun bliver gammel nok). Jordemoderen meddelte mig (som det mest naturlige i verden), at det skam ikke var muligt at nægte en sådan indmeldelse.

Dette var en meget bekymrende meddelelse, men jeg går ud fra at hun tager fejl, eller at man i det mindste kan udmelde sig siden hen.

Jeg håber dette afklarer hvad det måtte være af misforståelser og ser frem til at høre fra Dem, og modtage bekræftelse på min udmeldelse.

Med venlig hilsen

Thomas Breitenbach Jensen!

You may also like

0 comments

Sign In

Reset Your Password