Det er ikke noget nyt, at mangemillionærer og veluddannede/potentielle mangemillionærer valfarter fra Danmark og de 69% de får tvangsfjernet hvert år. Der er ikke noget nyt i, at det bliver for meget for disse mennesker, og de til sidst siger: Stop! Nu vil jeg ikke mere! Det nye i denne sag er derimod at de valfartende samtidigt nyder godt af de goder vi har i vores elskelige velfærdsstat.
Især et navn har været på den arrige pøbels tunger indenfor den seneste tid; Mesterbokseren Super Brian Nielsen – Danmarks største asociale kapitalistiske snylter; i hvert fald hvis man tog sig et kig ned i Ekstrabladet torsdag eller fredag i sidste uge. Men hvad nyt er der i det, spørger man sig selv. Det er der da så mange der er: Egoistiske svin, der slet ikke tænker på os, de svage, der har brug for lidt hjælp i tilværelsen. Vi har jo nærmest krav på hans penge, vi er jo hans landsmænd – de penge er jo næsten lige så meget vores som de er hans. Disse tanker forestiller jeg mig de fleste socialister, og nogle selvproklamerede liberalister fra danmarks liberale parti – Venstre – har, når de tænker på denne sag.
Lad den uden synd kaste den første sten – sådan hedder det i biblen – og derfor var det en selvfølge at den tidligere konservative Hans Engells Ekstrabladet var de første der havde fundet stenene frem med overskriften: “Brians søn koster kommune 700.000kr.” Disse var suppleret af en stram løkke med overskriften: “Jeg har sgu betalt nok!” Hentydende til de mange millioner Brian i forvejen havde fået stjålet af den danske stat. Det gjorde heller ikke henrettelsen mere fair, at dommeren/journalisten var en ildrød djævlens udsending, der hentydede til store ord som; solidaritet, lighed og broderskab.
Men hvad har Brian dog gjort, som har kunnet fremkalde en sådan vrede hos så mange? Søgt tilflugt fra iglerne i skatteministeriet – denne handling alene har garanteret vakt en del socialister op fra lænestolen, hvor de har siddet og dagdrømt om hammer og segl. De resterende kom sikkert op af stolene, da de hørte, at mens Brian nød sine millioner i Spanien, langt væk fra tvangssamfundet, nød hans søn godt af kommunens vældigt gavmilde skibsprojekt (som borgerne i kommunen blev tvunget til at betale til).
Men hvad er det groteske i at ville beholde de penge man selv ærligt og redeligt har ydet et stykke arbejde for at tjene? Absolut ingenting – det groteske er derimod at man straffes for at ville tjene penge fremfor at nasse på andre og på den måde tvinges på flugt af sine landsmænd og efterfølgende hænges ud af diverse inkompetente, naive journalister fra sladderpressen.
Det kan selvfølgelig ikke være rigtigt, at kommunens borgere tvinges til at betale for, at nogen overhovedet kommer med på et sådant skibsprojekt, men hvis man som Brian Nielsen har fået frarøvet så mange penge af staten, så er det vel på tide, man får lidt igen. Og da det rent faktisk kun er 200.000 kr. af de 700.000 kr. som Korsørs borgere skal betale, mens Brian er på flugt, så er det vel ikke for meget forlangt, når man som han nu engang har betalt flere millioner til statskassen.
Det moralske korstog gøres ikke bedre ved, at borgmesteren og viceborgmesteren i kommunen står bagved Ekstrabladet med deres fakler. “Jeg har altid troet på princippet om, at du skal yde før du kan nyde”, citeres viceborgmester Hans Larsen i den pågældende artikel for at have sagt. Det er da vist første gang, man hører en socialdemokrat tro på sådanne principper. Og den eneste begrundelse jeg kan finde for, at Hans Larsen tager en kliche i anvendelse, som han og hans lige generelt væmmes ved, er, at lige netop i denne situation har det været bekvemt. Da de har kunnet se at “yde efter evne og nyde efter behov” ikke har været ideel til at opfordre folk til at finde deres indre svinehund frem, så har de stjålet med arme og ben (som de er vant til) fra andre ideologier for at finde noget mere bekvemt til den pågældende situation
Grunden til denne udhængning af Brian, fra kommunens side, skal ses i lyset af at kommunen stod til at få en pæn pose penge på ca. 1.500.000 kr. efter Tyson-kampen, som selvfølgelig ville være blevet brugt til noget ineffektivt, men da Brian så lyset, ville kommunen ikke få en krone af de penge at se. Dette har naturligvis gjort de syge socialister godt gale i skralden – Hvorfor vil alle ikke indordne sig vores naive og virkelighedsfjerne samfund?! . Med lidt hjælp fra sladderpressen, der havde til opgave at udelade halvdelen af historien – nemlig det faktum at Brian i forvejen havde givet afkald på så mange penge, at det havde været muligt for ham at have sendt sin søn på livsvarigt ophold til søs, hvis det havde været hans intentioner, var det muligt at give Brian den straf han fortjente og henrette ham offentligt i løbet af de to dage.
Kan vi ikke snart droppe alle de latterlige projekter og de lige så latterlige skatter og afgifter som deraf følger? Kan vi ikke snart droppe forfølgelsen af de mennesker som har pengene og midlerne til at bære Danmark ind i fremtiden? Man kan ikke hjælpe de fattige ved at udrydde de rige…

Join the Conversation

2 Comments

  1. Det var helt sikkert ikke sønnen, men de ti ideologisk funderede samfundssnyltere der fik puget denne tur igennem..- betalt ferie. Socialbablerne tager røven på os med deres synserier.

  2. Det var helt sikkert ikke sønnen, men de ti ideologisk funderede samfundssnyltere der fik puget denne tur igennem..- betalt ferie. Socialbablerne tager røven på os med deres synserier.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.